Nu börjar vår stora FISKEREA - Upp till 30% rabatt på mängder av fiskeutrustning - Handla här >

Snabb leverans • Fria byten • Fri frakt på order över 499 kr

Ångerrätt och byte

Den lagstadgade ångerrätten är på 14 dagar men vi erbjuder alltid dig som kund 30 dagars öppet köp. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 30 dagar från det att du har tagit emot den beställda varan.

Vid retur eller byte fyll i retursedeln som medföljer i paketet. Om du använder den förprintade returadressetiketten som medföljer i paketet behöver du inte lägga ut pengar för returfrakten. Lämna in försändelsen till ditt närmaste Postenombud. Returfrakten kostar 59 kr och regleras efterhand när vi tar emot din retur. Vid byte bjuder vi på returfrakten. 

Så här gör du ditt byte

  1. Fyll i retursedeln som låg med i paketet och kryssa i byte.

  2. Lägg retursedeln tillsammans med den produkt som du vill byta i ett paket.

  3. Klistra på returfraktsedeln på ditt paket och lämna in den hos närmaste PostNord ombud. Tänk på att spara kvittot tills vi har meddelat dig om att vi har mottagit din retur!

  4. Lägg en ny beställning på vår hemsida till det du önskar byta till. Du måste inte byta till samma produkt.

  5. Så fort vi har mottagit och registrerat din retur skickar vi en returbekräftelse till dig via e-mail, därefter får du eventuella återbetalningar

Returpaket skickas till: Regal Sportfiske, Enbärsvägen 18, 735 37 Surahammar.

Postadress för brev: Regal Sportfiske, Box 91, 735 22 Surahammar

Det finns även ett standardformulär som du kan använda när du ångrat ditt köp på konsumentverketes hemsida du hittar den här!

Återbetalning

Returnerar du hela ordern återbetalas de avgifter du betalt i samband med köpet, d.v.s. hela fakturans/följesedelns värde.

Har du betalat mot faktura/konto återför vi pengarna till ditt konto. Du faktureras 59 kr om du använt vår förbetalda returadressetikett.

Har Du betalt mot postförskott görs återbetalningen till ditt kontonummer, utbetalningsbeloppet minus 59 kr om du använt vår förbetalda returadressetikett.

Det tar högst 14 dagar från att vi mottagit din retur tills du erhåller återbetalning.

Reklamation

Som konsument har du enligt lag rätt att reklamera i upp till tre år efter köpet, dock inom skälig tid minst två månader från att ett fel upptäcks. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt. Det är bra om ni kontaktar oss före reklamation för snabbare hantering av ärendet.

Vi betalar returfrakten vid reklamation eller felexpediering under förutsättning att du använder vår förprintade returadressetikett. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämdens beslut.

Transportskada ska anmälas inom skälig tid. Om du upptäcker att godset är transportskadat vid mottagandet bör detta anges på fraktsedeln redan när du kvitterar ut försändelsen.

Glöm inte att notera felbeskrivning för varan i returen.


Ej uthämtade paket

Vi förbehåller oss rätten att debitera dig  250:- för ej uthämtade paket som täcker våra kostnader.