Nu börjar vår stora FISKEREA - Upp till 30% rabatt på mängder av fiskeutrustning - Handla här >

Snabb leverans • Fria byten • Fri frakt på order över 499 kr

Om Regal Sportfiske

Allt för sportfiskaren

Regal Sportfiske säljer fiskeutrustning. Vår idé är att tillhandahålla den bästa utrustningen för dig som ska ut och fiska. Oavsett om du en aktiv sportfiskare eller är nyfiken på att utveckla ditt intresse för sportfiske ska du känna dig välkommen att handla hos oss. Vårt erbjudande innebär bra service, snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och god produktkännedom. Ambitionen i vår verksamhet är att det ska vara en lika bra upplevelse att handla av oss på nätet som att klämma och känna på varorna i en fysisk butik, därför utvecklar vi kontinuerligt vår e-handel och försöker ligga i framkant av den tekniska utvecklingen. Regal Sportfiske består även av en fysisk butik, en som ligger i Vårby (Vårby allé 53). Här jobbar några av landets vassaste sportfiskare som gör allt för att du ska bli bättre som sportfiskare. Regal Sportfiske öppnade butik första gången i Vårby redan 1994. Från starten var butiken välfylld med allt inom fiske, från flugfiske till trolling. Redan första året skickade Regal Sportfiske ut en postorderkatalog till landets sportfiskare och var på så sätt väldigt tidig med postorder inom sportfisket. Team Regal är även ett framgångsrikt team i laxtrollingtävlingar där man vunnit allt som går att vinna i Sverige.

 

Våra övertygelser

Drivkraften bakom vår verksamhet består av flera delar:

- Vi som jobbar på Regal Sportfiske älskar att fiska.
- Vi har ett stort intresse för utrustning. Vi är inte bara övertygade om att man kan göra fisketuren till en "materialsport", vi är dessutom övertygade om att det förmodligen blir mycket roligare om man gör det.
- Vi tycker att Sveriges sportfiskare förtjänar en riktigt bra ehandel som ger alla tillgång till en välsorterad butik med kvalitativa varumärken, oavsett var i landet man bor. Vi utgår från den målgrupp vi själva tillhör och bygger verksamheten utifrån vår egen -vision om hur den butik vi helst vill handla i ska se ut.
- Vi vill vara en inkluderande aktör som hjälper våra kunder att odla sina intressen - vi svarar gärna på dina frågor, skriver djupgående guider, producerar filmer inom olika ämnen och finns alltid här för att hjälpa dig.

 

Bolaget

NORD Nordic Retail & Distribution AB är ett registrerat svenskt aktiebolag med organisationsnummer 559068-5235.

Kontakt kontor:

Tel: 010-195 65 00 

Öppettider kundtjänst: 10-15

E-post: kundservice@regalsportfiske.se 

Adress: Vikdalsvägen 50, 131 52 Nacka

Kontakt lager (returer):

Enbärsvägen 18, 735 37 Surahammar

NORD - Nordic Retail & Distribution AB

Regal Sportfiske ingår i företagsgruppen NORD och samarbetar med ITAB och Jakt är Jakt. För att ge bästa service och värde till dig som kund till något av bolagen i NORD kan du få erbjudanden och nyheter även från andra bolag i koncernen, men du kan självklart när som helst avböja att ta emot information från respektive bolag.