Nu börjar vår stora FISKEREA - Upp till 30% rabatt på mängder av fiskeutrustning - Handla här >

Snabb leverans • Fria byten • Fri frakt på order över 499 kr

Frakt & leverans

Vår ambition är att du som kund alltid ska få din leverans så snabbt som möjligt. Om någon oförutsedd försening skulle ske i din leverans kommer vi att kontakta dig så fort som möjligt och du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad.

Om vi inte får kontakt med dig och inte kan leverera hela din order inom 10 arbetsdagar kommer vi att delleverera så stor del av beställningen som möjligt, givetvis utan extra kostnad för dig som kund.

Vi tar fullt ansvar för varor som skadas eller kommer bort när din order levereras till dig. Om du skickar tillbaka en vara till oss är det du som kund som ansvarar för godset. Om du upptäcker att godset du mottar är fraktskadat vid leverans ber vi dig ange detta på fraktsedeln redan när du kvitterar ut varan.

Allmänt
Vi skickar alla försändelser med Postnord som levererar till det utlämningsställe som du har valt. Du får ett leveransbekräftelsemail när din order skickas och om du har angivit ditt telefonnummer vid beställning, får du ett SMS vid ankomst.

För alla ordrar under 250 kr debiterar vi en expeditionsavgift på 29 kr.

Fraktkostnad
Alltid 39 kr frakt oavsett hur mycket du handlar för. På särskilt tunga eller skrymmande leveranser kan extra fraktkostnader tillkomma, i så fall framgår det både på produktsidan och i kassan.

Leveranstid
Normal leverans är 1-3 arbetsdagar. Vid högsäsong något längre. 
Du kan även se uppskattad leveranstid på produktsidan. Om vi inte har produkterna i lager kan du göra en förbeställning och se en uppskattad leveranstid.

Postförskott
Kontant betalning vid leverans. Du betalar postförskottsavgift 49 kr + frakt 39 kr.

Företagspaket
Leverans sker med Postens företagspaket, enhetspris 98 kr inkl moms eller som postpaket, enhetspris 39 kr. inkl moms. Företagspaket leverar endast till företagets leveransadress, vardagar mellan 8-16.

Ej uthämtade paket
Paketet ligger kvar 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig 300 kr för ej uthämtade paket som täcker våra kostnader.