Nu börjar vår stora FISKEREA - Upp till 30% rabatt på mängder av fiskeutrustning - Handla här >

Snabb leverans • Fria byten • Fri frakt på order över 499 kr

Filtrera
Kategori
 1. Lågprofilrullar
 2. Jerkbaitrullar
 3. Trollingrullar
Varumärke
Pris
 1. 629kr
  2849kr

Multirullar

Här finns vårt sortiment av multiplikator. Vi på Regal Sportfiske har tagit in ett riktig vasst sortiment med några av de bästa och mest prisvärda multirullar som marknaden har att erbjuda. Multiplikatorrullar är designad att användas på ovansidan av spöet. Multirullen används med fördel vid fiske med tyngre beten som vid spinnfiske efter gädda med beten över 80g. Multirullen ger bättre precision vid kast med tyngre beten så du landar där du tänkt samtidigt som det sparar på ditt pekfinger som används vid fiske med haspelrulle. Multirullen är uppbyggd med en tvärgående axel som spolen sitter på. När du frikopplar rullen avgör friktionen mellan axeln och spolen via kastbromsen hur lätt spolen spinner på axeln. Innan man frikopplar rullen säkrar man upp genom att lägga tummen på spolen. När du ska kasta ut laddar du spöet bakom kroppen och svingar iväg. I precis rätt ögonblick innan betet far iväg lyfter man på tummen så att linan får dra iväg fritt från spolen. Det flesta multirullar har kullager på spolen som gör att betet kommer längre. Viktigt att tänka på är att så fort betet börjar närma sig vattenytan måste man bromsa ner kastet med hjälp av tummen, annars blir det trassel.Bromsen på en multirulle sitter på insidan av veven och justeras lätt med samma hand som sköter veven. De flesta rullarna har linspridare som leder in linan jämnt på spolen. Rullar som saknar linspridare är fördelaktigt om du fiskar efter stora och starka fiskar då linan alltid har rak kontakt med spolen vilket minimerar risken för trassel eller linbrott.Alla multirullar behöver lite omsorg om tanken är att rulle ska hålla länge. De flesta rullar är enkla att öppna upp, göra rent, olja och fetta in. Fiskar du i vatten med höga salthalter bör du rengöra rullen efter varje fisketur. Vid fiske i sötvatten behöver man inte rengöra lika ofta. Vi på Regal Sportfiske har bra koll på vilken rulle som passar till ditt fiske. Hör gärna av dig till oss om du behöver hjälp att hitta rätt rulle till ditt fiske. ... Visa mer Visa mindre

Artiklar 1 till 10 av totalt 17

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 1 049 kr

 • Abu Garcia Revo Toro S 51

  Revo Toro S 51 är nästa generation av kraft och slitstyrka! En perfekt rulle för tyngre spinnfiske efter arter som gädda. Rullen är utrutstad med allt du behöver för att kasta tyngre beten och drilla stora fiskar.

  Läs mer

  Kampanjpris: 2 299 kr

  Rek. Utpris: 2 995 kr Du sparar 696 kr

 • Abu Garcia Ambassadeur REVO Orra 2 Inshore

  REVO Orra 2 Inshore är byggd för fiske i saltvatten och har ett kraftigt korrosionsskyddat aluminiumskelett och växlar. Utrustad med Carbonmatrix™-slirbroms för att trötta ut de tuffaste av fiskar. Multirullen kombinerar lätt vikt och prestanda i ett kompakt format, till ett överkomligt pris.

  Läs mer

  Kampanjpris: 1 099 kr

  Rek. Utpris: 1 395 kr Du sparar 296 kr

 • Abu Garcia Silver Max3

  Abu Garcia Ambassadeur Black Max är inte bara en stilren yta. Den är en tillförlitlig rulle med bra prestanda för lättare eller medeltungt spinnfiske. Bli inte lurad av det låga priset. Det är ju en Ambassadeur. Ny design för 2016 ger en ännu kompaktare och smidigare rulle med 4 kullager, Duragear växel och en MagTrax magnetbrom.

  Läs mer

  Kampanjpris: 629 kr

  Rek. Utpris: 868 kr Du sparar 239 kr

 • Shimano Tekota A 600HG LCM

  Tekota från Shimano är en av marknadens bästa räkneverksrullar som under många år har varit otroligt populär bland trolling- och havsfiskare

  Läs mer
  Vårat pris:
  1 995 kr Rek. Utpris: 2 799 kr. Du sparar 804 kronor

 • Abu Altumn DLC Syncro 20 LH

  Trollingrulle från Abu Garcia.

  Läs mer
  Vårat pris:
  999 kr Rek. Utpris: 999 kr. Du sparar 0 kronor

 • Vårat pris:
  2 319 kr Rek. Utpris: 2 595 kr. Du sparar 276 kronor

 • Penn Squall Lever Drag 60

  Squall serien kommer med de senaste, industriledande teknologierna från Penn. Versa-handtaget som exempel låter dig justera kraft och hastighet i din multirulle på under en minut, designen följer din rulles form och levererar överlägsen ergonomi. En riktig arbetshäst som är byggd för extremt påfrestande fiskesituationer.

  Läs mer

  Kampanjpris: 1 809 kr

  Rek. Utpris: 2 499 kr Du sparar 690 kr

 • Abu Garcia Alphamar 20 Syncro LC

  Alphamar 20 Syncro LC uppfyller alla krav på en multirulle för trollingfiske. Den är extremt starkt byggd med en Carbon Matrix slirbroms som är kapabel att levererar hela 9kg bromstryck. Ett utmärkt alternativ för dig som håller på med havsfiske eller insjötrolling.

  Läs mer

  Kampanjpris: 679 kr

  Rek. Utpris: 699 kr Du sparar 20 kr

 • Abu Garcia Ambassadeur 5500/6500 LC Högervevad - 5500 (Medium Cap.)

  Med Abu Garcias Line Counter serie får du full kontroll över vart ditt bete befinner sig, perfekt för trolling och havsfiske. Förutom inbyggt räkneverk kommer multirullen fullt utrustad med de senaste teknologierna från Abu Garcia, som t.ex. Carbon Matrix slirbroms, IAR och justerbara kastbromsar med mera.

  Läs mer

  Kampanjpris: 1 089 kr

  Rek. Utpris: 1 502 kr Du sparar 413 kr

Artiklar 1 till 10 av totalt 17

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2