Nu börjar vår stora FISKEREA - Upp till 30% rabatt på mängder av fiskeutrustning - Handla här >

Snabb leverans • Fria byten • Fri frakt på order över 499 kr

Filtrera
Pris
 1. 799kr
  1395kr

Haspelrulle

Här finns vårt sortiment av haspelrullar. Vi på Regal Sportfiske har tagit in ett riktig vasst sortiment av några av de bästa och mest prisvärda haspelrullar. Titta igenom utbudet och passa på att höra av dig till oss om du behöver hjälp med ditt val av rätt haspelrulle för dig och ditt fiske. Haspelrullen är ett stående inslag i samtliga sportfiskares förråd. Haspelrullen funkar till de flesta fiskeformer och är väldigt lätta att kasta med. Haspelrullen brukar oftast att gå att göra både vänstervevad och högervevad genom att helt enkelt flytta veven från en sidan till den andra genom att skruva loss och skruva dit den. Haspelrullars bromsystem är ofta väldigt lättjusterad och det finns två varianter av slirbromsar. Frambroms, där bromsen sitter direkt ovanpå spolen och bakbromsad där bromsen sitter baktill på rullen. Till gäddfiske brukar vi rekommendera storlek 3000-4000 och till abborre och annan mindre fisk storlek 1000-2500. ... Visa mer Visa mindre

3 artiklar

per sida

 • Shimano Exage 10000FC

  Shimano Exage 10000FC håller hög kvalitet och med sitt snygga yttre är det en fröjd att fiska med denna rulle vid tyngre spinnfiske.

  Läs mer
  1 395 kr

 • Shimano Sedona 4000FI

  Shimano Sedona FI är en frambromsad haspelrulle utrustad med Hagane drev för maximal slitstyrka och G-Free Body som ger bättre balans med rulle och spö.

  Läs mer
  Vårat pris:
  799 kr Rek. Utpris: 1 199 kr. Du sparar 400 kronor

 • Shimano Exage 6000FC

  Shimano Exage 6000FC håller hög kvalitet och med sitt snygga yttre är det en fröjd att fiska med denna rulle vid tyngre spinnfiske.

  Läs mer
  1 395 kr

3 artiklar

per sida